Oppgradering av "Lingen" virusprøverør

I løpet av de siste tre årene har verden opplevd jordskjelvende endringer.I møte med epidemien, la oss forstå at der det er en stille stund, er det bare noen som bærer vekten for deg.

I øyeblikket av epidemien reagerte hvert medlem av selskapet aktivt på oppfordringen fra selskapets ledere og deltok aktivt i forkant av epidemiens behov.Mange kolleger meldte seg på frivillige aktiviteter etter jobb uavhengig av kone og barn hjemme.Uansett hvor det er behov, er det oss.

Vi tror at kjærlighet og håp vil spre seg raskere enn viruset, og vanskelighetene er forbigående, men kjærligheten er evig.Det er ingen uoverkommelig vinter, og det er ingen vår som ikke kommer.Vi jobber sammen for å vente på at de varme vårblomstene skal blomstre.Vi går hånd i hånd, og det er ingen barriere som ikke kan krysses, og det er ingen barriere som ikke kan krysses.

Oppgradering 2
Oppgradering
Oppgrader 1
Oppgradering 3

I begynnelsen av det nye året, All the past er et forspill, All the future er å forvente, Vi har fått et helt år med vekst, Vi bør også være fulle av håp om å møte utfordringene til neste år Nytt år " Lingen" engangsvirusprøverør, oppgrader igjen.


Innleggstid: 07. april 2022